dimarts, 18 de maig del 2010

Altra prova lliurada!


Altra prova lliurada i ja van tres!

Aquesta PAC s'ha presentat més complicada i amb la sensació d'haver tingut més feina que a les anteriors. Tal volta per les noves eines que ens han fet patir una mica i, en alguns moments, quasi desesperar fins el punt de dir "ara sí, no puc, es el moment de tirar la tovalla".

Però per altra banda, a aquestes alçades de l'assignatura, ja podem veure com el resultat del nostre treball s'està plasmant en la creació del projecte, que ha anat prenent forma en unes mans inexpertes en noves tecnologies, però amb moltes ganes de provar i aprendre. La veritat és que ens podem sentir molt satisfetes perquè, com diu la meva companya, a mi també m'agrada com ens està quedat!

Al principi semblava un poc difícil això de treballar en grup, però a poc a poc hem agafat el punt i el treball està anant a "les mil meravelles", crec que ens entenem i complementem força bé i sempre les aportacions són molt positives per tal d'enriquir el treball. El nostre projecte crec que es clar reflex d'aquest sentiment.

Ànims sols ens queda la recta final!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada