diumenge, 30 de maig del 2010

A un pas del tancament del projecte!

Entre avui i demà hem de tancar i presentar el nostre projecte dins l'espai de l'aula.
Després del repàs de la wiki i de fer els darrers retocs, ha arribat el moment de la reflexió sobre el treball fet.

Crec que hem fet un bon treball, hem assolit els objectius i hem presentat uns continguts que es corresponen amb les nostres possibilitats del grup, que va quedar reduït a la meitat dels membres des de principis de la segona PAC.

Tot i així considero molt millorable la comunicació que hem mantingut al llarg de l'assignatura. Aquesta no ha estat tot el freqüent que hagés segut necessària i no hem respectat els acords inicials que vam establir al respecte. És cert que hem aconseguit l'objectiu, però considero que amb una millor comunicació podríem haver participat més del treball en grup i no quedar limitades a elaborar individualment les diferents parts del projecte que ens vàrem assignar, sense participar gaire en el contingut de les altres parts. Tal volta la falta de més integrants ens ha fet planificar la feina de manera pràctica per tal d'acabar a temps els continguts.

Hem tingut sort en la presa de decisions, cal dir que tant la meva companya com jo hem fet que aquesta haja estat fàcil i àgil, sense grans desacords a les propostes plantejades, hem dut endavant el projecte amb consens en els diferents punts, alliberades de llargs debats per tal d'arribar als acords.

Tota una experiència virtual, ara ens falta conèixer al debat final els projectes i experiències dels altres companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada