dimarts, 1 de juny del 2010

Tancament del projecte i debat

Ahir es va obrir el debat a l'aula presentant el nostre projecte i els de tots els nostres companys. Pel que he vist, són projectes que tracten temes molt interessants i, coneixent per experiència com és de laboriós treballar amb la wiki, es veu que hi ha moltes hores de treball darrere cada projecte. Felicitar als meus companys!i espero que el nostre també agradi i els sembli amè i interessant.

En el debat s'han plantejat preguntes molt interessants i és curiós veure com després de poc més de quatre mesos ens hem pogut formar una opinió sobre la inclusió de les TIC en la societat, en la vida quotidiana i, sobretot, en aquesta professió a la que anem de cap. Som bibliotecaris en potencia i aquesta assignatura ens ha ajudat a lidiar amb les nostres futures eines i a fer-nos una idea del paper tan important que tenen les TIC en el món de la Informació i Documentació. A partir d'ara, podrem veure amb perspectiva tots els propers temes que veiem en la carrera.

L'elaboració de la nostra wiki, encara que de vegades m'ha provocat moments d'"Alta Tensión", crec que ha sigut un procés d'aprenentatge molt gratificant i satisfactori. Per mi ha sigut tot un repte treballar en grup (en aquest cas minigrup) perquè sóc una persona poc constant i bastant despistada, per això entenc perfectament a la meva companya i estic d'acord amb ella en que una comunicació més constant hagués creat una sensació "més de grup". No obstant, penso que la wiki ens ha quedat molt bé. Crec que hem explicat el contingut d'una manera clara i entenedora i l'efecte visual que hem creat amb les fotografies fa que cridi l'atenció i la seva lectura sigui més amena.

Per tant, el nostre treball en equip ha donat molt bons resultats i estic contenta per això!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada